logo Cultuurhistorisch Centrum De Tiid

Boek van maand januari 2022

Boeken, boeken, boeken! Onze bibliotheek ligt vol met o.a. prachtige, spannende, liefdevolle en informatieve pareltjes. 

De medewerkers van de bibliotheek Bolsward delen graag elke maand een persoonlijk favoriet met jullie. Deze maand delen we graag een mooi prentenboek.

´Onze collega Carin is de komende 10 dagen veel onderweg voor de nationale voorleesdagen met het prentenboek van 2022 ‘’Maar eerst ving ik een monster’’. Gezien dat grappige en fantasierijke boek al de nodige aandacht krijgt vinden wij het leuk een ander boek uit te lichten voor nu’’ Collega Sietske toont onherkenbaar het boek ‘’Jij maakt mij gelukkig’’. De voorkant valt eigenlijk direct op, hij is leuk en vrolijk en de titel alleen al is erg mooi! Het verhaal heeft ook een mooie betekenis, het gaat over samenzijn en herinneringen maken. Ook de binnenkant van het boek is verassend qua vormgeving, het heeft leuke bladzijde vormen waar je veel met je kindje mee kan doen!

Dit boek is te leen op de jeugdafdeling van de bibliotheek Bolsward. Niet aanwezig? Reserveer hem dan via de website www.bmf.nl of loop even langs onze balie. Wij helpen graag!

Is jouw kind nog geen lid van de Bibliotheek? Regel het dan tijdens de Nationale Voorleesdagen. Je kunt dan niet alleen boeken, tijdschriften, dvd's, e-books en luisterboeken lenen, maar je krijgt ook nog eens het monsterknuffeltje cadeau. Met dit grappige vingerpopje wordt het nog leuker om samen het Prentenboek van het Jaar te lezen! 

Lid zijn van de Bibliotheek is voor alle kinderen tot 18 jaar helemaal gratis.

 

 

 

Cultuurhistorisch Centrum De Tiid maakt gebruik van Erfgoednet 3.0 een product van Picturae